De mooiste vloeren in uw eigen stijl

Project Tapijt

tapijt stroken

Projecttapijt? Vraag om advies!

Bent u op zoek naar projecttapijt voor uw kantoor, openbare ruimte, restaurant of zorginstelling? Het perfecte projecttapijt of de ideale tapijttegels heeft u niet binnen een paar minuten gevonden. Projecttapijt moet namelijk aan een aantal criteria voldoen: behalve de uitstraling heeft u bijvoorbeeld ook wensen op het gebied van akoestiek, slijtage, brandveiligheid en de mate waarin vuil wordt geweerd. Vraag daarom naar advies en laat horeca-tapijt voor u in kaart brengen welke vloer het meest geschikt is voor uw organisatie!

Horeca tapijt is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leggen van projecttapijt en tapijttegels en weet daarom precies welke functionaliteiten van belang zijn voor uw ruimte. Welke voordelen zitten er bijvoorbeeld vast aan een synthetisch tapijt? Voor wat voor soort ruimtes is projecttapijt van katoen geschikt en wanneer kunt u het beste kiezen voor wollen materialen? Wanneer zijn tapijtbanen de beste oplossing en in welk geval bieden tapijttegels juist uitkomst? Op dat soort vragen krijgt u uitgebreid antwoord!

Horeca tapijt levert een totaalpakket wanneer het gaat om project stoffering. Dat betekent dat u vanaf de eerste offerte-aanvraag tot en met de onderhoudsadviezen na het leggen van het tapijt wordt bijgestaan. U wordt niet alleen geholpen bij de keuze van uw projecttapijt; u kunt bijvoorbeeld eveneens gebruik maken van een ervaren projectleider en vakkundige monteurs voor de (de)montage van uw meubilair. Van een vochtmeting tot en met (desgewenst) een garantieverklaring: Wij regelen het voor U, of het nu gaat om één kamer of duizenden vierkante meters.

Horeca tapijt verwerkt projecttapijt en tapijttegels van o.a. Leoxx, Interface, Desso, Interfloor en Lifestyle. Enkele fabrikanten waar wij rechtstreeks inkopen geven wij niet prijs op onze site, dit door onze collega stoffeerders altijd een stap voor te zijn. Bij deze fabrikanten kopen wij rechtstreeks in. Deze “geheime” fabrikanten zijn gespecialiseerd in het advies over materialen en onderhoud. De focus ligt daarbij op de combinatie van uitstraling en kwaliteit, wat resulteert in unieke vloerkleden en tapijttegels. Mooie wol soorten, ingekleurde garens, reliëf, dessins… De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij zijn trots te vermelden de enige Nederlandse firma te zijn die rechtstreeks bij hen inkopen!!

1_421169

Alle voordelen op een rij:

  • Bezoek op ieder gewenst tijdstip.

  • Snelle uitvoering en oplevering na uw opdracht (afspraak is afspraak).

  • Stoffering tijdens sluitingstijd van uw bedrijf.

  • Verwijderen en afvoeren van bestaande vloerbedekking mogelijk.

  • Egaliseren van ondervloeren.