De mooiste vloeren in uw eigen stijl

PVC vloeren

impress_castle_oak_960

PVC Vloeren

Waarom Pvc vloer?

Natuurlijk moet je je eerst afvragen waarom je eigenlijk zou willen kiezen voor een pvc vloer. Wat zijn de voordelen van pvc?

  • Een pvc vloer wint het qua sterkte en duurzaamheid van laminaat of vinyl.

  • Pvc reageert niet op vocht wat bij een laminaat of parketvloer wel het geval is.

  • Een pvc vloer maakt beduidend minder geluid dan zijn houten tegenhangers.

  • Deze vloeren zijn bovendien goed te combineren met vloerverwarming want pvc is een goede warmtegeleider.

  • Wie kiest voor een pvc vloer maakt een milieubewuste keuze. Deze vloeren zijn namelijk erg duurzaam en gaan daarom erg lang mee. Ook zijn ze recyclebaar.

  • Tenslotte mag ook niet onvermeld blijven dat pvc vloeren makkelijk zijn in het onderhoud en redelijk eenvoudig te installeren door onze top stoffeerders.

Zijn er ook nadelen? Je moet er bij het leggen van een te verlijmen pvc vloer wel rekening mee houden dat je eerst moet zorgen voor een egale vloer. Hierdoor zal er 1 dag geëgaliseerd dienen te worden en kan de dag erna begonnen worden met het verlijmen van de pvc. Ook dient de ondervloer voldoende droog te zijn, iets wat bij nieuwbouw weleens droogtijd vereist.  Daarnaast is pvc geen natuurlijk product.  Twijfel je echter tussen vinyl, laminaat of een pvc vloer dan is dat laatste zeker de moeite van het overdenken waard.

Horecatapijt is dealer van diverse bekende pvc merken zoals M-flor – Vyvafloors – Gelasta – Lifestyle. Maar ook de 2 topmerken Coretec en Beautifloor mogen we niet vergeten. Indien U geen tijd heeft om het drogen van uw nieuwe cementdekvloer af te wachten of de ondervloer is bijvoorbeeld van hout dan zijn dit de 2 pvc merken die geleverd worden met een kurk backing. Dit heeft als grote voordeel dat er vaak niet geëgaliseerd hoeft te worden en er direct over de bestaande beton- of tegel- of houten vloer gelegd kan worden. Dit scheelt in egaliseer kosten en droogtijd en we kunnen direct beginnen met het leggen van deze top vloeren.

Nieuwsgierig geworden? mail info@horecatapijt.nl voor de mogelijkheden

  pvc-vloer-podium-xxl